til virksomheden​

​headhunting - de succesfulde kandidater søger ikke selv

​Saleshunter er et  15 år gammelt dansk konsulenthus, som har specialiseret sig udelukkende i rekruttering og headhunting af sælgere og salgsfolk, på alle niveauer og til alle brancher. ​Konsulenterne har selv en baggrund indenfor salg og deres 100% fokus på specifikt salgsfolk, store netværk og viden om salg som fag, gør Saleshunter til en kvalificeret sparringspartner, når du står foran en ansættelse. Saleshunter kan også tilbyde kandidater med f.eks. svensk, norsk og finsk sprogkompetencer, såvel bosiddende i Danmark som i Skandinavien. 


Vi kan tilbyde 4 forskellige løsninger, som kan tilkøbes efter behov:

  • Headhunting
  • Selection
  • Insourcing af administrations/screening-processen
  • Rekruttering incl. Coaching og salgstrænings forløb med den nye medarbejder

Vi skræddersyr en løsning som er nøje afstemt med netop Jeres behov. Vi arbejder hurtigt og effektivt, med basis i stor rutine og en afprøvet proces, med en hitrate på 95%.

Sæt turbo på din rekruttering!

Vi ser Headhunting som et værdifuldt supplement til vores Selection-løsning, da det giver et bredere og ofte mere kvalificeret ansøgerfelt. Med vores Headhunting-løsning, få du sat yderligere turbo på din rekruttering og opnår en større brede og faglig tyngde i dit kandidat felt, da du kommer i kontakt med de ikke aktivt jobsøgende kandidater. De mest succesfulde kandidater – er ofte ikke aktivt jobsøgende, men skal motiveres til at søge jobbet.

Herudover er Headhunting effektivt i forhold til at få besat specialist stillinger indenfor smalle brancher, eller tungere lederprofiler, da udbuddet af den type kandidater ofte er mindre end efterspørgslen.

Sociale medier er fremtidens rekrutteringsværktøj!

Vi tror på at fremtidens rekrutteringsværktøj er de sociale online baserede medier. Saleshunter har derfor et samarbejde med Facebook,Twitter, samt Linkedin. Linkedin alene, giver os søge- og kontaktmulighed blandt 1,5 million erhvervsaktive kandidater.

Saleshunter har ydermere adgang til Danmarks største CV-databaser med mange hundrede tusinde CV`er. Vi supplerer med Saleshunters egen CV-base, som er opbygget gennem 15 år.

Undgå dyre fejlansættelser

En fejlbeslutning har store økonomiske konsekvenser for dig og din virksomhed. Den forkerte kandidat betyder ikke bare tab af løn i ansættelses- samt opsigelsesperioden, men også i høj grad tabte indtjeningsmuligheder, prestigetab samt et dårligt image hos såvel kundekontakter som medarbejdere.

Saleshunters erfaring og metoder sikrer højst mulig træfsikkerhed, når kandidater skal udvælges og er udviklet til at sikre, at valget bliver rigtigt for både virksomhed og kandidat. Hos Saleshunter kan vi tilbyde dig en øget sikkerhed for at den rigtige jobkandidat bliver ansat, således at den nye medarbejder hurtigt bidrager til at øge virksomhedens omsætning og lønsomhed.

Saleshunter har  15 års erfaring og arbejder sammen med de største

Saleshunter startede tilbage i 2003 og har siden stået bag over 500 ansættelser. Saleshunter har udført opgaver for en lang række danske og udenlandske virksomheder. Heriblandt en del store stærke brands, som er yderst kririske med deres valg af samarbejdspartner. Se mere under "Referencer".

Resultatorienteret afregningsmodel

Saleshunter arbejder med en resultatorienteret afregningsmodel. Du betaler kun et mindre opstartsfee, som dækker Saleshunters eksterne udgifter. Restbeløbet falder først når kandidaten er fundet og der er indgået en kontrakt. Du betaler altså kun den fulde pris, hvis vi kan finde den rigtige kandidat.

Lad Saleshunter hjælpe dig med din næste rekruttering

​RING OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ TELEFON  +45 2084 3366

       KONTAKT INFORMATION

Telefon: +45 2084 3366

Mail: cr@saleshunter.dk

        find os

Jagtvej 157

2200 København N, Danmark

CVR: 34451990

Saleshunter ApS
Jagtvej 157

2200 København N, Danmark

Facebook feed