SAles manager til Smartjobs - danmarks nye jobportal​

SmartJobs er fremtidens rekrutteringsværktøj. Et koncept og en applikation der tilbyder billig annoncering, en hurtigere enklere ansøgningsproces og en plads direkte i såvel Arbejdsgivers, som Jobsøgers lomme. Kort sagt; One-Click apply on the go! ​Vil du med på en spændende rejse sammen med et team af dedikerede medarbejdere, som brænder for deres produkt? Trives du i et opstarts miljø hvor der er kort fra beslutning til handling? Motiveres du af muligheden for at blive Partner og medejer af en fremtidig succes? Og bor du i København eller i Midtjylland/Århus-området? Så er du måske én af vores 2 nye Sales Managers hos SmartJobs.

Om SmartJobs:

Vi er en spændende Gazelle Tech-virksomhed beliggende på Nørrebro, som blev startet op tilbage i 2016 af et team af folk med baggrund indenfor HR, Sociale medier og salg. Vi tilbyder en ny og unik platform og applikation hvor arbejdsgiver og arbejdssøger kan mødes. Vores ambition er at revolutionerer og disrupte markedet for jobannoncering.​ Vi gik i luften i 1. april 2017 og står nu med et færdigt koncept og er allerede inviteret ind hos en række store brands og spillere. Se mere på www.smartjobs.dk.  En udrulning i Norden er på tegnebrættet og salgsteamet skal derfor styrkes yderligere.​

Om Stillingen:

Dine primære arbejdsopgaver vil være at sælge SmartJobs koncept forretninger, restauranter og  til større virksomheder og koncerner. I starten vil der være meget newbizz, men på sigt vil du blive ansvarlig for din egen portefølje af eksisterende kunder, med henblik på at fastholde og videreudvikle kundeforholdet. Sideløbende bliver det dit ansvar at hjælpe med markedsføringen af såvel App, som jobannoncer på diverse SoME platforme. Alt i alt en spændende varieret og udfordrende arbejdsdag. Arbejdspladsen vil være i København eller fra kontor i Århus.

vad kan vi tilbyde?

Udover en lønpakke med fast løn og bonus, tilbyder vi på lidt længere sigt mulighed for medejerskab af virksomheden, i form af anparter. Herudover bliver du del af et stærkt team på en arbejdsplads med en uformel kultur, hvor der er plads til forskellighed og hyggelige sociale arrangementer. Du får et stort selvstændigt ansvar for kunderne og løsningerne, som du er involveret i. Vi går meget op i kvalitet, kundetilfredshed, og har en ambition om at være Danmarks bedste App indenfor vores felt.

Din profil:

 Vi forestiller os, at du erfaring med tungere løsningssalg indenfor HR/Web/App/SaaS eller markedsføring/Medier. Du kan naturligvis begå dig og forhandle på alle niveauer. Du er stærk på telefonen og kan åbne døre og kan efterfølgende afholde møder og lave præsentationer der lukker salget.  Du er entreprenant og trives i en opstart kultur, hvor initiativ og resultater belønnes.

Hvilke kompetencer kigger vi efter?

  • Du har et højt drive og vindermentalitet
  • ​Du tager ikke et nej for et nej og kæmper til det sidste
  • ​Du har stærke salgskompetencer
  • Digitalt mindset og
  • ​Du tænker strategisk, men kan samtidig handle operationelt
  • ​​​Du motiveres af at opnå resultater

Søg jobbet:

Send en kort ansøgning + CV til rekrutteringsfirmaet Saleshunter, som står for rekrutterings- processen – mærket ”SmartJobs” på mail: job@Saleshunter.dk. Opstart efter aftale.

​RING OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ TELEFON  +45 2084 3366

       KONTAKT INFORMATION

Telefon: +45 2084 3366

Mail: cr@saleshunter.dk

        find os

Jagtvej 157

2200 København N, Danmark

CVR: 34451990

Saleshunter ApS
Jagtvej 157

2200 København N, Danmark

Facebook feed